Antena Meniu Search
x

Video Un incendiu de proporții a distrus o clădire și 9 mașini, la Slatina. În loc să sune la 112, martorii au făcut live pe Facebook

O clădire dezafectată şi 9 maşini aflate într-o parcare au fost cuprinse de flăcări noaptea trecută la Slatina. Incendiul a pornit din interiorul clădirii, dar s-a extins rapid.

de Redactia Observator

la 10.01.2022, 13:20

Vezi și

A fost nevoie de intervenţia mai multor echipaje de pompieri pentru stingerea focului. 

Proprietarii mașinilor distruse de incendiu se tem că nu își vor putea recupera paguba

Conform ISU Olt, pentru lichidarea incendiului militarii au acţionat aproximativ trei ore. Clădirea a ars în totalitate şi au fost avariate nouă autoturisme parcate în zonă.

Acum, proprietarii autoturismelor se tem că nu își vor putea recupera paguba, pentru că nu aveau asigurare de tip CASCO.

"Vinovat pentru nenorocirea de aici este un om al străzii. Seara trecută, în clădirea unde se adăpostea, a făcut focul pentru a se încălzi. Avea depozitate tot felul de materiale ușor inflamabile, așa că flăcările au scăpat la un moment dat de sub control, s-au propagat rapid și către mașinile care erau parcate în apropierea clădirii. În cazul uneia dintre cele 9 mașini mistuite de flăcări martorii susțin că este vorba despre o daună totală.

Oamenii spun că sunt buni de plată, pentru că nu aveau asigurare de tip CASCO, iar cel care a produs acest incendiu nu poate fi tras la răspundere și nu va putea să îi despăgubească. Detaliul cel mai șocant în toată această poveste este că cei care au asistat la incendiul de aici au sunat foarte târziu la 112. Pompierii au văzut mai întâi flăcările pe rețelele sociale și abia apoi a venit apelul care a anunțat acest incendiu. Așadar, martorii au preferat să facă live pe Facebook, în loc să anunțe tragedia de aici", relatează reporterul Observator Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un incendiu de proporții a distrus o clădire și 9 mașini, la Slatina. În loc să sune la 112, martorii au făcut live pe Facebook