Antena Meniu Search
x

Un jandarm din Satu Mare, arestat după ce ar fi violat două copile de 12 ani. Una era chiar fiica iubitei sale

Ar fi trebuit să reprezinte legea, dar el nu a făcut-o decât să o încalce. Daniel I., un jandarm de 42 din Satu Mare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi agresat sexual și ar fi violat două copile de 12 ani, informează reporterul Observator Simona Vasiac.

de Monica Palade

la 04.03.2023, 11:15

Un jandarm din Satu Mare, arestat după ce ar fi violat două copile de 12 ani. Una era chiar fiica iubitei sale - Presa SM

Militarul ar fi profitat prima dată de fiica iubitei sale, cu care are o relație de cinci ani. Deși anul trecut au fost făcute primele acuzații, jandarmul a scăpat de dosar. Însă omul nu a renunțat la proastele obiceiuri, iar în acest an a abuzat-o și pe o colegă de clasă a copilei de 12 ani.

Arestat pentru 30 de zile

Potrivit PresaSM, fata s-ar fi plâns apropiaților, iar jandarmul a fost reținut, iar ulterior arestat pentru 30 de zile. De asemenea, iubita bărbatului însărcinată în cinci luni l-ar fi părăsit după ultimele acuzații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un jandarm din Satu Mare, arestat după ce ar fi violat două copile de 12 ani. Una era chiar fiica iubitei sale