Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un jandarm i-a curăţat luneta de zăpadă unui şofer din Iaşi, la semafor

Prima ninsoare mai serioasă la Iași a făcut ca forțele de ordine sa ia masuri...drastice. Un ieșean grăbit care nu și-a mai curățat zăpada de pe mașină a fost ajutat de jandarmi.

de Clara Mihociu

la 01.02.2021 , 22:09

Jandarm surprins curăţând luneta unei maşini, în trafic

Surprins în trafic de acesta, cu luneta acoperită de zăpadă la primele ore ale dimineții, la primul semafor un jandarm a coborât din mașină și a făcut ceea ce a uitat sau nu a apucat ieșeanul să facă...i-a curățat zăpada de pe luneta.

Videoclipul a devenit în scurt timp viral pe rețelele de socializare, iar momentul când coboară jandarmul a fost și el surprins in imagini de un alt participant la trafic. 

Vezi și

Imagini similare au cucerit internetul in ultimele săptămâni. In Sibiu, dar și la Brașov politisitii au făcut același gest pentru șoferii neglijenti.

Alţi poliţişti au curăţat şi ei lunetele maşinilor de zăpadă

Curătaţul zăpezii de pe lunetele maşinilor aflate în trafic pare să devină o modă în rândul poliţiştilor români. După gestul făcut de un agent, într-o intersecţie din Sibiu, a venit rândul unui poliţist din Braşov să deszăpezească luneta unui autoturism oprit la semfor.

Un poliţist din Sibiu a devenit viral pe Facebook, după un gest similar celui din Brașov.

Aflat în coloană la semafor, într-o intersecţie, agentul s-a dat jos din maşină şi s-a dus la şoferul din faţa lui.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un jandarm i-a curăţat luneta de zăpadă unui şofer din Iaşi, la semafor