Antena Meniu Search
x

Video Un Lamborghini galben "s-a rătăcit" în Parlament. Val de ironii pe reţelele de socializare: "O fi Secret Santa"

Un Lamborghini galben "s-a rătăcit" pe holurile Parlamentului. Alin Grigore, consilier în cabinetul preşedintelui Comisiei pentru Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor, a fost cel care a postat imaginile pe contul său de TikTok.

De Redactia Observator la 09.12.2022, 15:29
Un Lamborghini galben "s-a rătăcit" în Parlament. Val de ironii pe reţelele de socializare: "O fi Secret Santa"
- Captura TikTok

În scurtul clip se poate vedea cum şoferul maşinii încearcă să întoarcă bolidul, dar este încurcat ba de oamenii care treceau prin zonă, ba de covorul roşu din holul Palatului Parlamentului. Alin Grigore nu explică însă şi cum a ajuns maşina în Parlament. Chiar şi aşa, oamenii s-au amuzat teribil, iar secţiunea de comentarii a fost inundată de glume.

"Trebuia să fie maşina de serviciu pentru parlamentari dacă reuşeam să intrăm în Schengen", "Greu cu mersul pe jos până la cantină", "Tot noi plătim şi curăţatul covorului", "A venit tati la muncă", "E prea scumpă parcarea cu plată afară" sau "O fi Secret Santa", sunt doar câteva dintre comentariile celor ca au văzut imaginile.

@alin.grigore

Când plouă afară și nu ai umbrela la tine. 📍Parlamentul României.

♬ sunet original - Alin Grigore

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un Lamborghini galben "s-a rătăcit" în Parlament. Val de ironii pe reţelele de socializare: "O fi Secret Santa"