Antena Meniu Search
x

Un medic de la Spitalul Fundeni a ameninţat cu pistolul un şofer în trafic. În maşina lui au fost găsite două arme şi o macetă

Descoperire şocantă în maşina unui medic de la Spitalul Fundeni, din Bucureşti. Două pistoale şi o macetă i-au găsit poliţiştii în autoturism. Verificările au fost făcute după ce un şofer a reclamat la 112 că medicul l-a ameninţat, în trafic, cu un pistol. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 03.07.2024 , 13:23

Totul s-a întâmplat în această dimineaţă în zona Spitalului Fundeni. Ştim că medicul respectiv l-ar fi ameninţat pe alt şofer care făcea ride sharing după ce s-au certat de la o manevră în trafic. În momentul în care au ajuns bară la bară, medicul înţelegem că a scos unul dintre pistoalele airsoft pe care le avea în maşină şi a îndreptat-o către şofer cu intenţia de a-l ameninţa.

Celălalt şofer a sunat la 112 şi în momentul în care l-a văzut pe medic că a intrat cu maşina în curtea Spitalului Fundeni le-a menţionat acest lucru agenţilor şi le-a fost mai uşor să-l identifice ca fiind medic pe secţia de chirurgie generală. În maşină acestuia au fost găsită două pistoale tip airsoft dar şi o macetă. L-au condus la audieri la secţia de poliţie, i-a fost deschis şi un dosar penal pentru ameninţare.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Un medic de la Spitalul Fundeni a ameninţat cu pistolul un şofer în trafic. În maşina lui au fost găsite două arme şi o macetă