Antena Meniu Search
x

Un microbuz cu 7 persoane a intrat într-un șant, în Prahova, după ce șoferul s-a urcat beat la volan. Trei adolescente au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un microbuz cu 7 persoane a intrat, duminică dimineaţă, într-un şanţ, pe DN 1 D, Urziceni - Albeşti-Paleologu. Trei adolescente cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani au avut nevoie de îngrijirile medicilor.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 13:28

Mașină de poliție
Un microbuz cu șapte persoane a intrat într-un șant, după ce șoferul s-a urcat beat la volan - Profimedia

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir, pe DN 1D Urzieni - Albeşti-Paleologu, în zona localităţii Ciorani, judeţul Prahova, după ce un microbuz de transport persoane, în care se aflau 7 ocupanţi, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în şanţ”, transmite, duminică dimineaţă, Poliţia Română.  

”Din primele date, a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, în timp ce se afla la volanul unui microbuz de persoane pe DN1D, din direcţia Albeşti către Urziceni la km 20 a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea dreaptă, pe sensul de mers Urziceni către Albeşti”, a transmis IPJ Prahova, potrivit news.ro.

În urma accidentului, trei persoane din microbuz, minori cu vârste de 14,15 şi 16 ani, au suferit răni uşoare, având nevoie de îngrijire medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un microbuz cu 7 persoane a intrat într-un șant, în Prahova, după ce șoferul s-a urcat beat la volan. Trei adolescente au avut nevoie de îngrijiri medicale