Antena Meniu Search
x

Video Un mire din Bihor şi-a dat nuntaşii în judecată pentru că l-au scăpat din braţe. Bărbatul a stat internat săptămâni bune într-un spital din Germania

De la nuntă, în instanţă. Un mire şi-a dat în judecată proprii nuntaşi după ce a fost scăpat din braţe, în timpul petrecerii. Nunta a avut loc anul trecut la Băile Felix, însă bărbatul spune că nu şi-a revenit nici acum, după ce a stat internat luni bune într-un spital din Germania. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 12.09.2022, 17:01

Vezi și

Bărbatul a fost scăpat din brațe la nunta lui, anul trecut, în septembrie. Ceea ce trebuia să fie o seară de petrecere s-a terminat direct la spital. Pentru că nu și-a revenit nici acum, a decis să-și cheme în instanță prietenii.

De la nuntă, direct pe patul de spital

Nunta a avut loc la Băile Felix, în 2021. Mirele, aflat pe ringul de dans, a fost luat pe sus de patru prieteni, care au decis brusc să-l arunce în aer. Prima aruncare s-a terminat cu bine, însă după a doua nu au reușit să-l mai prindă, iar mirele a ajuns direct pe patul de spital.

Mirele a ajuns iniţial la un spital din Oradea, iar ulterior a fost transferat la o clinică din Germania, acolo unde locuieşte şi are asigurare medicală. El a rămas internat doar două săptămâni, însă recuperarea a durat luni întregi, timp în care nu a putut să lucreze. 

 Are dureri chiar şi în prezent, motiv pentru care merge la muncă doar patru ore pe zi. Bărbatul spune că a fost total dezamăgit de faptul că doar unul dintre cei patru prieteni care l-au aruncat în sus l-a sunat să se intereseze de starea lui. Din acest motiv a luat decizia de a-i acţiona în judecată pentru a recupera toţi bani cheltuiţi pentru tratament. Primul termen de judecată este programat la mijlocul lunii viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un mire din Bihor şi-a dat nuntaşii în judecată pentru că l-au scăpat din braţe. Bărbatul a stat internat săptămâni bune într-un spital din Germania