Antena Meniu Search
x

Un nou incident la metrou: Un tren a fost blocat în staţia Obor, după ce unui călător i s-a făcut rău

Un nou incident la metrou, marţi dimineaţa. Un tren a fost blocat în staţia Obor, după ce un călător a leşinat. Potrivit Metrotrex, metroul circula pe sensul de mers către Gara de Nord.

De Redactia Observator la 15.11.2022, 13:27
Vezi și

Potrivit companiei, în jurul orei 8.00, în trenul de metrou aflat în staţia Obor a fost raportată o urgenţă medicală. Unei persoane i s-a făcut rău. Un tânăr ar fi suferit o criză de epilepsie şi şi-ar fi pierdut cunoştinţa câtă vreme trenul era în staţie. Imediat a fost solicitat intervenţia unui echipaj SMURD. A fost scos conştient, dar într-un scaun cu rotile. 

Unui bărbat i s-a făcut rău

Trenul a rămas staţionat la peron până s-au încheiat procedurile specifice în astfel de cazuri și călătorii debarcați. Din cauza orei de vârf, s-a creat aglomeraţie în zonă. 

Circulația trenurilor de metrou s-au desfășurat doar pe un singur fir de mers, în sistem pendulă. După câteva zeci de minute, circulaţia a fost reluată. Pasagerii din trenul oprit şi-au continuat călătoria cu un alt tren sosit la cealaltă linie.

Călătorii au fost informați prin intermediul instalației de sonorizare din stații, transmite Metrorex.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un nou incident la metrou: Un tren a fost blocat în staţia Obor, după ce unui călător i s-a făcut rău