Antena Meniu Search
x

Un nou incident la metrou: Un tren a fost blocat în staţia Obor, după ce unui călător i s-a făcut rău

Un nou incident la metrou, marţi dimineaţa. Un tren a fost blocat în staţia Obor, după ce un călător a leşinat. Potrivit Metrotrex, metroul circula pe sensul de mers către Gara de Nord.

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 13:27

Vezi și

Potrivit companiei, în jurul orei 8.00, în trenul de metrou aflat în staţia Obor a fost raportată o urgenţă medicală. Unei persoane i s-a făcut rău. Un tânăr ar fi suferit o criză de epilepsie şi şi-ar fi pierdut cunoştinţa câtă vreme trenul era în staţie. Imediat a fost solicitat intervenţia unui echipaj SMURD. A fost scos conştient, dar într-un scaun cu rotile. 

Unui bărbat i s-a făcut rău

Trenul a rămas staţionat la peron până s-au încheiat procedurile specifice în astfel de cazuri și călătorii debarcați. Din cauza orei de vârf, s-a creat aglomeraţie în zonă. 

Circulația trenurilor de metrou s-au desfășurat doar pe un singur fir de mers, în sistem pendulă. După câteva zeci de minute, circulaţia a fost reluată. Pasagerii din trenul oprit şi-au continuat călătoria cu un alt tren sosit la cealaltă linie.

Călătorii au fost informați prin intermediul instalației de sonorizare din stații, transmite Metrorex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Un nou incident la metrou: Un tren a fost blocat în staţia Obor, după ce unui călător i s-a făcut rău