Antena Meniu Search
x

Video Un oltean a sunat la 112 de peste 22.000 de ori în ultimele 6 luni, ca să întrebe operatoarele ce culoare are lenjeria lor intimă

În România există o persoană care a sunat la 112, în primele şase luni ale acestui ani, de cinci ori pe oră. Apelurile vin din Olt şi la capătul firului este o voce de bărbat. Dar ce doreşte omul, de fiecare dată, depăşeşte orice imaginaţie. 

Sonia Simionov
de Sonia Simionov

la 16.07.2021, 21:06

Vezi și

Bărbatul a sunat la 112 de peste 22 de mii de ori în şase luni, dar nu a fost identificat. Foloseşte cartele preplătite, spun poliţiştii, aşa că e greu să descoperi ceva mai mult decât zona de unde apelează serviciul de urgenţă. E drept, nici nu a fost căutat cu prea mult interes, având în vedere că nu e neapărat agresiv. Sună şi, uneori, nu vorbeşte. Alteori, însă le întreabă pe operatoare cu ce sunt îmbrăcate sau dacă au lenjerie intimă şi ce culoare au chiloţii lor. 

Lăsând gluma la o parte, bărbatul comite o ilegalitate şi pentru asta e căutat. Numărul de apeluri reprezintă 20% din toate apelurile de urgenţă din judeţul Olt şi, în mod clar, omul poate ţine linia ocupată pentru oameni care chiar au nevoie de ajutor. 

În total, la 112 au fost înregistrate, în primele şase luni ale acestui an, peste 231 de mii de apeluri abuzive. Recomandarea autorităţilor este ca serviciul de urgenţă să fie folosit doar când avem urgenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un oltean a sunat la 112 de peste 22.000 de ori în ultimele 6 luni, ca să întrebe operatoarele ce culoare are lenjeria lor intimă