Antena Meniu Search
x

Video "Un om de pus la rană". Un preot din Suceava, kinetoterapeut în timpul liber: "Dumnezeu m-a pus să stau în genunchi lângă om şi să îl fac sănătos"

Când nu este la biserică, pentru a alina durerile sufleteşti ale oamenilor, este la cabinet, unde se ocupă de tratarea durerilor trupeşti. Este povestea unui preot din Suceava, care, după ce a testat pe propria piele o tehnică de kinetoterapie japoneza, a decis să vină în ajutorul oamenilor aflaţi în suferinţă şi pe această cale.

de Angela Bertea

la 25.04.2023, 17:54

Vezi și

Pentru preotul Cătălin Mureş, fiecare zi începe în biserică, la slujbă. A devenit preot în anul 1992, la vârsta de 23 de ani. Acum slujeşte alături de un alt părinte, la o biserică din municipiul Suceava. În momentul hirotonirii, una din rugile sale a fost ca Dumnezeu să aducă alinare celor bolnavi. "Mă gândeam că eu o să zic: Doamne, fă-l sănătos pe Ghiţă! Şi Dumnezeu o să execute comanda mea şi o să-l facă sănătos. Dumnezeu, nu. Mi-a împlinit rugăciunea, dar m-a pus pe mine să stau în genunchi lângă Ghiţă ca să îl fac sănătos. Am fost prima dată pacient, am avut şi eu dureri de spate şi am avut şansa de a primi o terapie şi am văzut că efectul este extraordinar de bun", a declarat Cătălin Mureş, preot.

O şedinţă de terapie la cabinetul preotului costă 130 de lei

La aproape 20 de ani de la hirotonire, preotul Mureş a înţeles cum să-şi ducă misiunea mai departe În 2011 a devenit kinetoterapeut atestat, iar în prezent este instructor în terapia japoneză Yumeiho. "Yumeho e format din 100 de tehnici. Le combinăm, le folosim în general pe toate şi ne axăm pe ce are pacientul nevoie", a declarat Cătălin Mureş, preot. Andrei petrece mult timp la volan, motiv pentru care are des dureri de spate. Are jumătate de an de când vine săptămânal la cabinetul preotului Mureş şi spune că a simţit îmbunătăţiri. "Mă simt foarte bine datorită părintelui. Chiar recomand tuturor. Pot să zic că după acest masaj mă simt relaxat. Nu mai resimt durerile musculare până la următorul masaj", a declarat Andrei.

O şedinţă de terapie la cabinetul preotului costă 130 de lei, dar, deseori acesta alege să nu accepte bani de la cei care îi trec pragul în căutarea vindecării. "Un foarte bun terapeut şi un om de pus la rană. Îmi este foarte drag! Şi familia dumnealui este deosebită", spune un client al preotului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Un om de pus la rană". Un preot din Suceava, kinetoterapeut în timpul liber: "Dumnezeu m-a pus să stau în genunchi lângă om şi să îl fac sănătos"