Antena Meniu Search
x

Video Un orădean a aruncat trei pitoni la tomberon. Ce explicație le-a dat proprietarul acestora polițiștilor

Imaginile zilei vin de la Oradea, acolo unde trei pitoni au fost găsiţi abandonaţi lângă tomberonul unui bloc de locuinţe. Doi dintre şerpi erau vii. Reptilele au fost descoperite de un bărbat care ducea gunoiul şi care a alertat autorităţile. Iar în scurt timp a fost descoperit şi proprietarul.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 26.10.2022, 14:01

Vezi și

"Fostul proprietar spune că i-a aruncat la gunoi pentru că era convins că au murit. În realitate, doi dintre șerpi mișcau, ba mai mult decât atât, aveau mâncare lângă ei, semn clar că au fost abandonați. trei șerpi erau în total, trei pitoni, dintre care unul regal, după cum au stabilit polițiștii locali și comisarii de la Garda de Mediu Bihor. Autoritățile verifică acum inclusiv locul din care au fost cumpărați șerpii. În acest caz, a intervenit și Poliția Animalelor, care l-a amendat deja pe tânăr pentru că și-a abandonat reptilele, iar amenda maximă într-un astfel de caz este de 2.000 de lei", transmite Iulia Pop, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un orădean a aruncat trei pitoni la tomberon. Ce explicație le-a dat proprietarul acestora polițiștilor