Antena Meniu Search
x

Un orădean a spart geamul tramvaiului, furios că aerul condiţionat nu funcţiona cum trebuie. Pasagerul voia să se răcorească

Scene revoltătoare au fost surprinse într-un tramvai nou din Oradea. Supărat că nu funcţionează aerul condiţionat aşa cum şi-ar fi dorit, un pasager a spart geamul pentru a se "răcori".

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 13:29

Vezi și

Din primele informaţii, bărbatul i-a cerut vatmanului să pornească aerul condiţionat, iar când acesta i-a explicat că ventilaţia este pornită, omul a luat furios un ciocănel de siguranţă şi a început să spargă fereastra.

Ceilalţi călători s-au îndepărtat atunci când au văzut cum reacţionează bărbatul şi nimeni nu a intervenit să-l oprească. Paguba a fost estimată la aproximativ 3.000 de lei.

Compania de transport locală a depus plângere penală şi a făcut publică înregistrarea camerelor de supraveghere pentru a-l identifica pe pasagerul violent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un orădean a spart geamul tramvaiului, furios că aerul condiţionat nu funcţiona cum trebuie. Pasagerul voia să se răcorească