Antena Meniu Search
x

Un pacient din Bucureşti a câştigat un proces împotriva Casei de Asigurări, după ce i-a fost refuzată internarea în spital. Ce despăgubire a primit

Un pacient care a dat în judecată Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București pentru că i s-a refuzat internarea într-un spital de stat, pe motiv că nu sunt locuri, a câştigat procesul intentat către instituţue, după 3 ani de la începutul acestuia. 

de Redactia Observator

la 15.06.2022, 10:31

Un pacient din Bucureşti a câştigat procesul împotriva CASMB, iunie 2022
Un pacient din Bucureşti a câştigat procesul împotriva CASMB

Anunţul a fost făcut de avocatul Adrian Cuculis care anunţă o decizie definitivă, după 3 ani de zile. Este vorba de primul pacient care a dat în judecată Casa de Asigurări Medicale a Municipiului Bucureşti (CASMB) şi a solicitat şi primit suma de 70.000 de lei pentru că i-a fost refuzată internarea în spitalul public, din “lipsă de locuri” , a câştigat procesul cu sistemul, notează news.ro.

Potrivit acestuia, pacientul s-a adresat unei unităţi particulare spitaliceşti îin 2019 ,iar costurile au fost imputate de către instanţă, în mod definitiv în 2022, către CASMB. 

”Din păcate, nici pacienta şi nici fata acesteia nu au mai prins finalul procesului fiindca ambele au decedat , rămânând în proces  ceilalţi membri din familie", mai spune avocatul Adrian Cuculis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Un pacient din Bucureşti a câştigat un proces împotriva Casei de Asigurări, după ce i-a fost refuzată internarea în spital. Ce despăgubire a primit