Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 63 de ani, prăpăd în Piteşti după ce s-a urcat beat la volan. A lovit trei maşini, între care o autospecială de poliţie

Un şofer aflat sub influenţa alcoolului a lovit cu autoutilitara pe care o conducea, marţi, pe o stradă din Piteşti, două autoturisme şi apoi o autospecială a Poliţiei Locale care încerca să-l oprească.

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 16:20

"Din verificările preliminare s-a stabilit faptul că şoferul, un bărbat de 63 de ani din Poiana Lacului, în timp ce conducea o autoutilitară pe Bulevardul Petrochimiştilor din Piteşti, ar fi lovit, în trafic, două autoturisme şi şi-ar fi continuat deplasarea. În urma evenimentelor rutiere nu au rezultat victime, însă şoferii celor două autoturisme au pornit în urmărirea autoutilitarei şi au solicitat sprijinul unui echipaj al Poliţiei Locale Piteşti", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, maşina Poliţiei Locale a fost acroşată de autoutilitara pe care agenţii încercau să o oprească. Şoferul a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost imobilizat şi a fost solicitat sprijinul unui echipaj de la Biroul Rutier Piteşti, potrivit Agerpres.

Poliţiştii rutieri l-au testat pe bărbatul de 63 de ani, aparatul etilotest indicând o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus ulterior la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, cercetările fiind continuate în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 63 de ani, prăpăd în Piteşti după ce s-a urcat beat la volan. A lovit trei maşini, între care o autospecială de poliţie