Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist din Argeş a fost lovit de maşina pe care încerca să o oprească

Un poliţist din Argeş a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu maşina de cel pe care încerca să-l oprească în trafic. Şoferul care a provocat accidentul are 69 de ani şi a declarat că l-a văzut prea târziu pe subofiţerul de la Rutieră. El ar fi încercat sa il evite, dar nu a reuşit. 

de Redactia Observator

la 03.01.2022, 14:29

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Poliţiştul este acum în îngrijirea medicilor Spitalului de Urgență Pitești. În urma accidentului, acesta a rămas cu puternice dureri de coloană. 

„La data de 3 ianuarie, în jurul orei 9,00, un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Calea Alexandriei, din Costeşti, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa din direcţia Piteşti către Buzoeşti şi care, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, nu a oprit la timp şi l-a acroşat. Din verificările preliminare, autoturismul a fost condus de un bărbat de 69 de ani, din Piteşti, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că nu a consumat alcool”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani se va alege acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Argeş a fost lovit de maşina pe care încerca să o oprească