Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Iaşi, prins de colegi beat la volan. Omul se ducea la muncă şi a spus că a băut pentru că se simţea rău

Un poliţist din Târgu Frumos, judeţul Iaşi, a fost prins beat la volan chiar de colegii lui. Poliţistul lucra la Ordine Publică şi a fost tras pe dreapta de colegii lui de la Rutieră.

de Redactia Observator

la 02.11.2022, 09:45

Un poliţist din Iaşi, prins de colegi beat la volan. Omul se ducea la muncă şi a spus că a băut pentru că se simţea rău
- Shutterstock

Poliţistul s-a dat singur de gol în timp ce se deplasa spre birou. Poliţiştii de la Rutieră opriseră un şofer în trafic şi îi verificau actele, moment în care colegul lor a trecut pe lângă ei şi a încetinit inexplicabil, potrivit bzi.ro. Crezând că are probleme, colegii lui au venit să verifice ce s-a întâmplat.

Nu a fost nevoie de nicio întrebare sau test pentru că şoferul miroasea puternic a alcool. A fost făcut totuşi testul alcooltest pentru a fi probă la dosar pentru că poliţistul de la Locală s-a ales cu dosar penal. În faţa magistraţilor, acesta a susţinut că a băut doar tinctură de propolis şi asta pentru că se simţea rău după ce a mâncat. "În cursul zilei de 06.12.2021, inculpatul a consumat băuturi alcoolice, în timp ce se afla la domiciliu. Inculpatul a declarat că, întrucât se simțea rău, acuzând frisoane, stări de greață, simptome specifice unei toxiinfecții alimentare, probabil din cauză că, în jurul orelor 17:00-17:30, mâncase pizza și hamburger, cu diverse sosuri, în intervalul 21:10-21:35 a consumat aproximativ 150 ml (3 guri a câte 50 ml) de tinctură de propolis făcută în casă, din alcool dublu rafinat, de 90 grade, și propolis solid, lăsat la macerat în alcool, despre care a arătat că reprezintă «un medicament des uzitat în diverse afecțiuni». Cu toate acestea, întrucât urma să intre în serviciul de ordine publică, în schimbul 3 (între orele 22:00-06:00), la Poliția Orașului Târgu Frumos, în jurul orelor 21:35 a plecat din casă spre serviciu, conducând autoturismul susmenționat pe DC 144, dinspre localitatea Belceşti către DN 28B, județul Iaşi", spun anchetatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Iaşi, prins de colegi beat la volan. Omul se ducea la muncă şi a spus că a băut pentru că se simţea rău