Antena Meniu Search
x

Video Un polițist, pasager lângă șoferul drogat care gonea cu un McLaren cu numere false în Arad. Agentul i-ar fi garantat că "nu îl oprește nimeni cu el" - surse

Un poliţist se afla, ca pasager, în maşina şoferului austriac care a fost prins de agenţii rutieri când circula pe o stradă din municipiul Arad cu un bolid McLaren de 260.000 de euro cu numere false şi sub influenţa unor substanţe interzise. Conducerea IPJ Arad a deschis o anchetă în acest caz.

de Redactia Observator

la 03.03.2024, 16:05

"Având în vedere prezenţa în calitate de pasager a unui poliţist, alături de şoferul austriac, depistat de poliţiştii Biroului Rutier la data de 2 martie a.c., în jurul orei 22.58, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu număr de înmatriculare fals şi posibil sub influenţa substanţelor psihoactive, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, în vederea stabilirii stării de fapt şi luării măsurilor legale", a transmis, duminică, IPJ Arad.

Cetăţeanul austriac prins de poliţiştii Biroului Rutier pe Calea Romanilor la volanul unui autoturism McLaren neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare a intrat în România luni seară, în 26 februarie, pe la punctul de frontieră Nădlac, conform unor surse. Bărbatul ar fi spus poliţiştilor de frontieră că numerele de înmatriculare de pe McLaren aparţin unor alte maşini – pe care le deţine – însă la controlul de frontieră nu i s-ar fi solicitat şi actele autoturismului sport pentru control, susţin aceleaşi surse.

Șoferul era drogat și avea plăcuțe de înmatriculare false

Un bărbat de 44 de ani, cetăţean austriac, a fost oprit în trafic de poliţişti pe o stradă din Arad, aceştia constatând că autoturismul pe care îl conducea avea plăcuţe de înmatriculare false, iar el consumase substanţe interzise. Pe numele lui, agenţii au întocmit dosar penal.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul este acum cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

Agentul i-ar fi garantat că "nu îl oprește nimeni cu el"

Potrivit surselor Observator, polițistul care era pasager în mașină i-ar fi garantat șoferului austriac că nu îl oprește nimeni atât timp cât se află cu el. Austriacul ar fi un om de afaceri care se ocupă cu terenuri date în arendă și deține hoteluri în Austria. De ziua lui, și-a făcut cadou trei bolizi, printre care și mașina cu care a fost prins azi noapte. Pentru că nu avea încă numere pe autoturismul de 260.000 de euro, austriacul a folosit numerele de înmatriculare ale altui bolid de lux pe care îl deține.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un polițist, pasager lângă șoferul drogat care gonea cu un McLaren cu numere false în Arad. Agentul i-ar fi garantat că "nu îl oprește nimeni cu el" - surse