Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un poliţist pe motocicletă a fost lovit de un şofer în centrul Capitalei

Un poliţist aflat pe motocicletă a fost rănit în această după-amiază pe o stradă din zona centrală a Capitalei.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 06.06.2022, 15:10

Poliţistul a fost acroşat de un autoturism in momentul în care se îndrepta spre un alt accident. Totul s-a întâmplat la intersecţia dintre Calea Călărași şi strada Agricultori..

Şoferul de la volanul maşinii a lovit poliţistul într-un moment de neatenţie. În scurt timp la faţa locului au ajuns atât echipaje ale poliţiei cât şi echipaje ale SMURD. Poliţiştii verifică acum circumstanţele în care a avut loc accidentul.

Ce spun poliţiştii

În jurul orei 14.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în zona intersecției Calea Călărași-str.Agricultori. Conducătorul unui autovehicul care circula pe str.Agricultori a intrat în coliziune cu motociclist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în timpul serviciului. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea polițistului rutier, care a fost transportat la spital pentru îngrijri medicale. Ambii conducători de autovehicule au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Se efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor  producerii accidentului rutier. La acest moment circulația autovehiculelor se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor rutieri, iar tramvaiele sunt stocate pe ambele sensuri de deplasare.

Material realizat cu ajutorul reporterului Observator, Bogdan Dinu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un poliţist pe motocicletă a fost lovit de un şofer în centrul Capitalei