Antena Meniu Search
x

Video Un pompier i-a dat foc unui coleg în curtea unităţii din Borşa. Au vrut să încingă un grătar, în pauza dintre intervenţii

Este anchetă la o unitate de pompieri din Borşa, după ce, un pompier ar fi dat foc din greşeală unui coleg, chiar în curtea instituţiei. În lipsa de intervenţii, angajaţii ar fi hotărât să aprindă un grătar, moment în care s-ar fi petrecut incidentul. Victima era angajat de 2 ani la ISU şi din fericire, nu a suferit arsuri grave. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 04.08.2022, 17:51

Vezi și

Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în curtea unităţii de pompieri din Borşa. Pentru că  nu au avut intervenţii, pompierii s-au gândit să încingă grătarul.

Incendiat în curtea ISU

Pentru a aprinde mai repede focul, aceştia au folosit combustibil inflamabil. Astfel, unul dintre pompieri i-a dat foc, accidental, unui coleg de-al său. 

Victima în vârstă de 24 de ani a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare şi are arsuri de gradul I şi II. 

În momentul de faţă, inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă Maramureş a stabilit o comisie care se va deplasa la Borşa pentru a stabili cuexactitate cum a avut loc incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un pompier i-a dat foc unui coleg în curtea unităţii din Borşa. Au vrut să încingă un grătar, în pauza dintre intervenţii