Antena Meniu Search
x

Un primar din Dolj, naş la o nuntă, a fost dus cu elicopterul până la eveniment. ”Să nu pici, domn' primar" - VIDEO

Primarul comunei Caraula, din judeţul Dolj, a fost zilele trecute naşul de cununie a doi tineri care s-au căsătorit. Fiind un invitat important, naşul a fost adus la eveniment cu elicopterul.

de Redactia Observator

la 01.10.2021, 12:56

Surpriză pentru primarul care a fost naş la eveniment
Surpriză pentru primarul care a fost naş la eveniment - Captură Video

Zborul a avut loc miercuri, 29 septembrie, şi zeci de localnici s-au adunat să-l vadă pe edil la bordul aparatului de zbor, care a transmis imaginile şi într-un live pe Facebook. Primarul le arată urmăritorilor momentul în care este luat de acasă şi dus spre eveniment. „Mult-aşteptatul şi promisul elicopter ajunge la Caraula, unde are loc cea mai tare nuntă a anului. Surpriza s-a produs, aşa cum am promis”, a anunţat primarul Titel Păun.

”Să nu pici, domn' primar d’acolo de sus”, i-a strigat o săteancă, mai în glumă, mai în serios. ”Ăsta să fie norocul meu, Mițo!”, a glumit naş-primarul Păun. 

Surpriză spectaculoasă pentru naş

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întreaga surpriză a venit din partea mirilor, care şi-au dorit o apariţie spectaculoasă pentru apariţia naşului la eveniment. Elicopterul a aterizat pe un teren situat vis-a-vis de primărie, teren care aparţine tot primarului.

Titel Păun se află la al doilea mandat şi cu toate că edilul şi-a permis să zboare cu elicopterul, comuna are multe probleme, cum ar fi drumurile neasfaltate, scrie Oltenia TV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un primar din Dolj, naş la o nuntă, a fost dus cu elicopterul până la eveniment. ”Să nu pici, domn' primar" - VIDEO