Antena Meniu Search
x

Un român a realizat fotografia pandemiei: a surprins o veveriţă cu o mască de protecţie

Un român din Italia a realizat, probabil, fotografia pandemiei. Românul a surprins o veveriţă care cară o mască de protecţie.

de Redactia Observator

la 06.12.2021, 16:46

Un român a realizat fotografia pandemiei: a surprins o veveriţă cu o mască de protecţie
- Facebook / Ionuţ Burloiu

Ionuţ Burloiu, în vârstă de 43 de ani, e stabilit de aproape 20 de ani în Italia şi este fotograf profesionist. Românul a surprins cadrele cu veveriţa la începutul lunii decembrie, într-o pădure de pini din Porto Sant'Elpidio, un orăşel port la Marea Adriatică. Burloiu a avut noroc pentru că a avut la dispoziţie o "fereastră" de doar câteva secunde. Veveriţa a găsit masca de protecţie pe jos, a ridicat-o în gheruţe şi a fugit cu ea către un copac, după care a abandonat-o.

Ionuţ Burloiu s-a născut în Câmpina, iar în 2018 a fost declarat fotograful anului la concursul "Bucharest Photofest". Burloiu a participat la concursuri de profil şi în Italia, iar o parte din fotografiile sale au fost publicate în "National Geographic".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un român a realizat fotografia pandemiei: a surprins o veveriţă cu o mască de protecţie