Antena Meniu Search
x

Video Un român trebuie să plătească McDonald's 2.000 de euro, după ce i-a căzut o umbrelă în cap la restaurant

Un bărbat care a cerut daune morale după ce a fost lovit în cap de o umbrelă prăbuşită pe terasa unui restaurant este bun de plată. Magistraţii au decis ca omul să plătească 2.000 de euro companiei care deţine restaurantul.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 18.01.2024, 14:41

Vezi și

Iulia Pop, reporter Observator: Un astfel de eveniment face parte din categoria celor extraordinare, adică nu a putut fi prevenit, prevăzut sau evitat. Așa s-a apărat în instanță compania care deține restaurantul de tip fast food din centrul Timișoarei. Incidentul s-a petrecut în luna mai a anului 2021. Victima se afla pe terasă în momentul în care a fost lovit în cap de o parte metalică a marchizei. A fost transportat la spital, iar aproape imediat după s-a deschis un dosar penal pentru că victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, mai exact 10 la număr.

Dosarul penal a fost însă aproape imediat clasat pentru că numărul zilelor de îngrijiri medicale este mai mic de 90. S-a deschis, în paralel, un dosar civil în care persoana în cauză a cerut daune morale de 50.000 de euro, dar ea nu le primește, deoarece acest eveniment intră la categoria celor fortuite. Incidentul a fost fortuit, adică provocat de natură, în speță de rafalele de vânt. Acum victima este nevoită să plătească cheltuielile de judecată, 9.300 de lei, în jur de 2.000 de euro. Sentinţa nu este definitivă. S-a făcut apel, iar pronunțarea acestuia a fost programată pentru data de 31 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un român trebuie să plătească McDonald's 2.000 de euro, după ce i-a căzut o umbrelă în cap la restaurant