Antena Meniu Search
x

Video Un şofer a făcut infarct la volan, în Braşov. A fost la un pas să ia cu el alte 5 vieţi, după ce maşina a intrat pe contrasens

Accidente în lanţ. 12 persoane au fost rănite după ciocnirea a patru maşini, în Braşov şi Arad. Un bărbat de 64 de ani a murit, iar o fată de 16 ani a ajuns cu răni grave la spital. 

de Redactia Observator

la 25.03.2023, 19:40

Vezi și

Accidentul a avut loc pe un bulevard de la periferia oraşului Braşov. Un taximetru condus de un bărbat de 64 de ani a intrat pe contrasens după ce şoferul ar fi suferit un infarct şi a lovit o maşină cu numere de Buzău. În zadar au încercat medicii să îl salveze. 

Accident cu un mort şi 5 răniţi, în Brașov

"Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 64 de ani, se afla în stop cardio-respirator când au ajuns echipajele la faţa locului. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat", a declarat Ciprian Sfreja, ISU Brașov.

Alte cinci persoane au fost rănite. Printre victime este şi o adolescentă de 16 ani, care a fost lovită la cap şi coloană. Ea a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Braşov. Celalalte patru victime sunt conștiente și au fost transportate la spital. Circulaţia autobuzelor a fost blocată în zonă zeci de minute. 

Pe acelaşi subiect

Două mașini s-au făcut praf, în Arad

"Acolo! Doar piciorul doare!", se vaită o femeie. Un accident la fel de grav a avut loc şi între localităţile Iratoșu și Variașu Mic din Arad. Două maşini s-au lovit frontal. Impactul a fost atât de mare încât autoturismele au fost aruncate zeci de metri pe câmp. Şi aici au fost şase victime, dintre care una - încarcerată. A ajuns la Spitalul din Arad pentru îngrijiri cu un elicoper SMURD.

Poliţiştii fac acum cercetări să vadă exact cum au avut loc cele două accidente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer a făcut infarct la volan, în Braşov. A fost la un pas să ia cu el alte 5 vieţi, după ce maşina a intrat pe contrasens