Antena Meniu Search
x

Video Un şofer a fost surprins cum circula cu viteză pe contrasens, pe A2. A evitat în ultimul moment impactul cu un TIR şi un microbuz

Inconştienţa nu are limite! Un șofer a mers kilometri întregi pe contrasens, pe Autostrada Soarelui. Abia după un adevărat slalom printre mașini, individul a întors și a circulat regulamentar. O echipă Observator l-a surprins și a anunțat autoritățile.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.11.2022, 20:27

Vezi și

Era în jurul orei 16.00, în jurul kilometrului 50, când o maşină a fost văzută circulând cu viteză pe contrasens, pe A2. Pe parcursul a 20 de kilometri, au fost cel puţin 2 situaţii care se puteau transforma în adevărate tragedii. Un microbuz şi un camion l-au evitat în ultima clipă.

Potrivit unui dispecer de la 112, mai multe persoane au sunat ca să facă sesizare. În cele din urmă, bărbatul a întors maşina şi a continuat pe acelaşi sens de mers. Şoferul a fost prins, iar poliţiştii l-au lăsat fără permis pentru 5 luni şi l-au amendat cu 2.900 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un şofer a fost surprins cum circula cu viteză pe contrasens, pe A2. A evitat în ultimul moment impactul cu un TIR şi un microbuz