Antena Meniu Search
x

Video Un șofer beat a omorât o femeie pe o trecere de pietoni, în București. Trafic blocat pe bulevardul Poligrafiei

O femeie a murit nevinovată, în aceasă dimineață, după ce a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un şofer beat. Tragedia s-a produs în Bucureşti, pe bulevardul Poligrafiei. Traficul este restricționat pe sensul către Piața Presei Libere.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 08:47

Vezi și

"Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Poligrafiei. Din primele date, conducătorul unei autoutilitare, care se deplasa pe Bd. Poligrafiei, a surprins şi accidentat un pieton de sex femeiesc.

În urma impactului, pietonului i-au fost aplicate manevre de resuscitare la faţa locului, ulterior constatandu-se decesul", anunţă Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Accident mortal pe bulevardul Poligrafiei, șoferul era beat

Şoferul mașinii implicate în accident a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că acesta se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Au loc cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie. 

La acest moment, traficul rutier este restricţionat pe Bd. Poligrafiei,  sensul către Piaţa Presei Libere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un șofer beat a omorât o femeie pe o trecere de pietoni, în București. Trafic blocat pe bulevardul Poligrafiei