Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un şofer de 19 ani s-a izbit de un autocar într-un sens giratoriu din Sibiu. Un tânăr a fost transportat la spital

Un autocar condus de un cetăţean străin şi un autoturism au fost implicate miercuri seară într-un accident pe Şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, un tânăr în vârstă de 19 ani suferind un traumatism cranian.

de Redactia Observator

la 25.07.2024 , 07:37

- Sibiu Independent

Potrivit ISU Sibiu, la faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere şi o autospecială de descarcerare. În accident au fost implicate 39 de persoane - 2 minori şi 37 de adulţi.

Un pasager în vârstă de 19 ani din autoturism a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spital, conştient. Celelalte persoane nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

Din primele verificări efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că şoferul unui autoturism - un bărbat, în vârstă de 19 ani, din Roşia, pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de mers în sensul giratoriu, a intrat în coliziune cu un autocar condus de către un cetăţean străin, în vârstă de 43 de ani, informează IPJ Sibiu.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un şofer de 19 ani s-a izbit de un autocar într-un sens giratoriu din Sibiu. Un tânăr a fost transportat la spital