Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de autobuz din Suceava a uitat de călători, a lăsat uşile închise şi a plecat la cumpărături: „Am bătut în geam să ne audă cineva”

Incident neobişnuit în Suceava. În miezul zilei, călătorii dintr-un autobuz au rămas blocaţi zeci de minute în interiorul autovehiculului de transport în comun, în timp ce şoferul a coborât să-şi cumpere ceva de mâncare.

de Redactia Observator

la 11.01.2023, 10:20

Vezi și

Şoferul unui autobuz a coborât pentru a merge să-şi cumpere de mâncare de la chioşcurile din zonă, uitând că are în maşină călători cărora ar fi trebuit să le deschidă uşile. Incidentul a avut loc marţi, 10 ianuarie, în Suceava.

“Ne-a lăsat aproximativ 10 minute în autobuz. Am ajuns în stație la 15.33 și la 15.42 a revenit și a deschis ușile. Nu am pățit așa ceva niciodată”, a declarat Andrei, unul dintre pasageri, care a filmat întreaga scenă.

„Am bătut în geam, să ne audă cineva, să îl anunțe că suntem acolo, dar nimic. Am sunat pe numerele de telefon de la TPL, nu a răspuns nimeni. Mai era o femeie care se grăbea să ia copilul de la grădiniță. Asta e bătaie de joc. Așa cum bătaie de joc este și cum au schimbat traseele microbuzelor, de ajung doar până la Orizont”, a adăugat tânărul.

Potrivit Monitorul de Suceava, schimbările care au fost făcute la data de 1 ianuarie 2023 în privinţa traseelor și orarelor liniilor secundare i-au bulversat nu doar pe călători, ci și pe șoferi. Aceştia ar fi ajuns să circule atât de des cu autobuzele goale, încât uită că au şi călători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un şofer de autobuz din Suceava a uitat de călători, a lăsat uşile închise şi a plecat la cumpărături: „Am bătut în geam să ne audă cineva”