Antena Meniu Search
x

Un șofer fără permis a pornit "la vânătoare" de oameni. Maramureșeanul a încercat să lovească mai multe persoane, într-o parcare din Borșa

Un tânăr fără permis s-a urcat la volanul unei maşini de teren şi a încercat să lovească mai multe persoane în parcarea unui restaurant din Borşa. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 07.08.2022, 09:53

Vezi și

Camerele de supraveghere au surprins momentele în care şoferul pare să ia la ţintă persoanele din jur. Un taximetrist a reuşit cu greu să fugă din calea maşinii. 

După ce a lovit trei mașini parcate și a băgat în spital un tânăr de 22 de ani, şoferul a plecat în trombă. Polițiștii i-au găsit mașina abandonată la 500 de metri. După o jumătate de oră, şoferul s-a predat. 

Oamenii legii au constatat că autoturismul nu avea numere de înmatriculare şi era radiat. Iar cel de la volan, un bărbat de 32 de ani, din Moisei, nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un șofer fără permis a pornit "la vânătoare" de oameni. Maramureșeanul a încercat să lovească mai multe persoane, într-o parcare din Borșa