Antena Meniu Search
x

Video Un şofer s-a răstunat cu maşina, iar altul s-a înfipt cu SUV-ul într-o casă, după ce s-au ciocnit într-o intersecţie din Arad

O mașină s-a răsturnat, iar alta a fost proiectată într-o casă noaptea trecută, în urma unui accident produs într-o intersecție din Arad. O femeie de 48 de ani și un copil de 13 ani au fost răniţi şi transportaţi la spital.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 12:06

Vezi și

Miercuri seara, în jurul orei 20:30, la intersecția dintre Calea Radnei și strada Mioriței din municipiu a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat pe o parte, iar cea de-a doua s-a oprit în peretele unei case.

O mașină s-a răsturnat, iar alta s-a înfipt în zidul unei case, după un accident în Arad

Patru persoane se aflau în cele doua mașini, iar în urma impactului, a fost rănită o femeie în vârstă de 48 de ani și un copil de 13 ani. 

Cele două victime au fost transportate la spital în stare conştientă. "În urma accidentului în care au fost implicate patru persoane, au rezultat două victime (o minoră în vârstă de 13 ani și o femeie în vârstă de 48 de ani), conștiente, cooperante și neîncarcerate. Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Celelalte două persoane implicate în accident au fost evaluate medical la locul evenimentului, refuzând transporul la spital. Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului", a transmis ISU Arad.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanță SAJ. Ambii şoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Agenţii de la Rutieră trebuie să stabilească acum care dintre cei doi se face vinovat de accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un şofer s-a răstunat cu maşina, iar altul s-a înfipt cu SUV-ul într-o casă, după ce s-au ciocnit într-o intersecţie din Arad