Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr a "bombardat" cu ouă Ambasada Rusiei în București. Jandarmii l-au reținut

Mai multe asociaţii civice participă, sâmbătă, la o manifestaţie de solidaritate cu poporul ucrainean în faţa Ambasadei Ucrainei la Bucureşti. S-a scandat "Ucraina" şi "Zelenski", fiind intonat imnul ţării vecine. Apoi, participanţii s-au deplasat la Ambasada Rusiei pentru a protesta faţă de invadarea Ucrainei şi pentru a cere oprirea războiului. Un tânăr a aruncat cu ouă înspre clădirea Ambasadei, fiind luat de jandarmi pentru verificări.

de Redactia Observator

la 26.02.2022, 18:14

Acţiunea a început în faţa Ambasadei Ucrainei. Oamenii au scandat "Ucraina, Zelenski", "Împreuă suntem mai puternici", fluturând un uriaş steag al ţării vecine. De asemenea, s-a intonat Imnul Ucrainei. Ulterior, participanţii la manifestaţie s-au deplasat la Ambasada Rusiei pentru a protesta faţă de invadarea Ucrainei.  

"Putin asasin" și "criminal", au scandat participanţii la protestul din București

Un tânăr a aruncat cu ouă înspre clădirea Ambasadei Rusiei, fiind preluat de jandarmi pentru verificări.  

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii îşi exprimă solidaritatea cu poporul ucrainean şi cer preşedintelui rus, Vladimir Putin, să oprească războiul. Între participanţi sunt foarte mulţi etnici ucraineni, multe dintre lozinci fiind scandate în limba natală.  

sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr a "bombardat" cu ouă Ambasada Rusiei în București. Jandarmii l-au reținut