Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a dat foc intrării unui club din Costineşti, în care se aflau zeci de tineri. Scenele, surprinse de camere

Panică pe litoral. Zeci de tineri au fost, azi-noapte, la un pas de o tragedie după ce un individ a incendiat intrarea unui club din Costineşti. Camerele de supraveghere l-au surprins cum îşi continuă nestingherit "plimbarea" prin staţiune după ce pune în pericol viaţa celor veniţi să se distreze în club. În tot acest timp, angajaţii localului s-au chinuit să stingă vâlvătaia. Individul este de negăsit şi la această oră.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 25.07.2023, 13:25

Vezi și

Administratorul clubului din Costineşti, un bărbat de 36 de ani, este cel care i-a anunţat pe poliţişti şi a sunat la 112 anunţând că un tânăr de 23 de ani ar fi dat foc unei porțiuni din gardul care delimitează accesul în club.

Gestul şocant, o răzbunare din partea bărbatului

Din primele informaţii, se pare că acesta îl cunoştea pe tânărul care a dat foc la accesul din club şi ar fi făcut acest lucru din răzbunare. 

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum tânărul a dat cu un lichid uşor inflamabil pe poarta de acces a localului, a dat foc şi a fugit. La scurt timp, flăcările au acaparat tot gardul, însă din fericire nu au fost înregistrate victime. Mai mulţi angajaţi ai localului ar fi văzut tot incidentul şi au acţionat rapid, au stins flăcările fără ajutorul pomperilor. 

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de polițiști din Costinești, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr a dat foc intrării unui club din Costineşti, în care se aflau zeci de tineri. Scenele, surprinse de camere