Antena Meniu Search
x

Un tânăr a murit decapitat de tren, în Târgu Jiu. Furase un BMW X6, zilele trecute, şi tocmai ce ieşise din arest

Tragedie, seara trecută, la Târgu Jiu. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a sfârșit într-un mod cumplit, decapitat, după ce a fost călcat de tren în zona unui pasaj. Băiatul tocmai ce fusese eliberat din arestul IPJ Gorj, iar primele date arată că și-ar fi pus capăt zilelor.

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 10:13

Un tânăr a murit decapitat de tren, în Târgu Jiu. Furase un BMW X6, zilele trecute, şi tocmai ce ieşise din arest - capturi Facebook

Un tânăr de 25 de ani a murit, marți seară, sub roțile unui tren de persoane, în zona 9 Mai a municipiului Târgu Jiu. Din păcate, echipajele de prim-ajutor sosite la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, leziunile fiind foarte grave.

"În acest moment intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident feroviar. O persoană a fost călcată de un tren de persoane undeva în zona pasajului din 9 Mai. Trenul se deplasa către Tg-Jiu, iar apelul a fost inițiat de către conductor. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje pentru descarcerare și echipaje medicale din cadrul ISU Gorj și SAJ Gorj. Din informațiile apelantului, persoana nu prezintă semne vitale. Victima este un bărbat în vârstă de 25 de ani. Din păcate, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, leziunile suferite fiind foarte grave", au transmis, seara trecută, reprezentanţii ISU Gorj.

Tânărul tocmai ce ieşise din arest

Articolul continuă după reclamă

Tânărul de 25 de ani este același care, zilele trecute, a furat un BMW X6 din Gorj şi a făcut accident în judetul vecin, Mehedinți, pe o stradă din Drobeta Turnu-Severin. Acolo a fost urmărit de poliție, prins şi reținut pentru 24 de ore. "La data de 10 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 26 de ani, din județul Suceava, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta, la data de 9 iunie a.c., ar fi sustras autoturismul unei femei de 54 de ani, din comuna Bălești, pe care-l avea parcat la o fermă, fiindu-i creat un prejudiciu în valoare de 15.000 de euro. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale", au comunicat oamenii legii după reţinere. 

Se pare că, imediat după ce a fost eliberat din arest, tânărul s-ar fi aruncat în fața trenului. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Evenimente » Un tânăr a murit decapitat de tren, în Târgu Jiu. Furase un BMW X6, zilele trecute, şi tocmai ce ieşise din arest