Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a sărit cu mașina de pe pod pe calea ferată, în Predeal. Traficul feroviar este oprit spre Timișu de Sus

Un şofer a scăpat ca prin minune după ce a plonjat cu maşina de pe un pod pe calea ferată. Accidentul a avut loc în Predeal. Tânărul de 22 de ani circula cu viteză când, în dreptul unui pasaj rutier, a pierdut controlul volanului, a sărit de pe pod şi a ajuns pe platforma feroviară. 

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 13:39

Vezi și

Şoferul a ajuns conştient la spital, în timp ce în zonă traficul feroviar a fost restricţionat.

Potrivit polițiștilor, în accident a fost implicat un autoturism care, în timp ce circula pe un pasaj rutier peste calea feratã, în condiții care urmează a fi cercetate și lămurite de polițiști, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a sărit de pe pot și a ajuns pe platforma feroviară. Primele date indică existența unei singure persoane rănite, respectiv conducătorul auto un bărbat de 22 de ani, care a fost preluat de echipajul medical sosit la fața locului.

Trafic oprit între Predeal și Timișu de Sus, după accident

"Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este oprit la această oră pe firul I de circulație între Predeal și Timișu de Sus din cauza unui accident rutier produs pe podul rutier peste liniile de cale ferată, de unde un autoturism a derapat și a căzut în gabaritul căii ferate. 

La fața locului s-a deplasat deja personalul de specialitate al SRCF Brașov pentru a asigura suportul tehnic necesar echipelor de intervenție ISU. Menționăm faptul că, trenul R 3002, în fața căruia se află autoturismul prăbușit, va staționa până la eliberarea liniei CF, iar alte patru trenuri - IR  11534, IR 1623, IR 11633 și IR 11031 - sunt redirecționate să circule pe firul II", au transmis reprezentanții CFR SA, care precizează că traficul feroviar pe firul I va fi redeschis "imediat ce condiţiile de siguranţă vor permite tranzitarea zonei respective".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr a sărit cu mașina de pe pod pe calea ferată, în Predeal. Traficul feroviar este oprit spre Timișu de Sus