Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a vrut să spargă două magazine din Galaţi, dar nu a reuşit să fure nimic. S-a speriat de alarmă şi de trafic: poliţia l-a prins imediat

Spărgătorul în serie din Galaţi a fost prins, după a doua tentativă filmată de a sparge un magazin.

de Adrian Obreja

la 17.02.2022, 13:53

Vezi și

Tânărul, care a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce intră pe geam şi apoi fuge după declanşarea alarmei, a vrut să dea o nouă lovitură. El a fost din nou filmat, în timp ce stă în faţa unui magazin cu un bolovan de dimensiuni impresionabile în braţe, pregătit de acţiune. Celebritatea nu i-a priit însă. După ce a fost filmat şi a doua oară, el a fost prins.

Imaginile postate pe o reţea de socializare au fost esenţiale în ceea ce priveşte identificarea lui. Sunt imagini care i-au adus celebritatea, dar şi poliţia la uşă. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 16 ani din comuna Munteni, judeţul Galaţi, care acum a fost dus de poliţişti la audieri. A încercat să spargă două magazine în aceeaşi noapte. Îşi alegea ţintele dintre magazinele mici, de cartier, de acolo de unde credea că poate fura fără prea multe bătăi de cap.

În primul magazin a spart geamul, a intrat şi a ieşit într-o secundă pentru că s-a declanşat alarma. La al doilea magazin nici măcar nu a mai apucat să spargă geamul pentru că traficul rutier din zonă era unul intens. Poliţiştii încearcă să afle acum şi ce alte magazine a încercat să spargă în oraş. Tânărul are dosar penal pentru tentativă de furt pentru că în ambele cazuri nu a apucat să fure nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr a vrut să spargă două magazine din Galaţi, dar nu a reuşit să fure nimic. S-a speriat de alarmă şi de trafic: poliţia l-a prins imediat