Antena Meniu Search
x

Un tânăr biciclist din Arad şi-a vărsat furia pe o maşină parcată "greşit" şi i-a dat foc. Cum a explicat gestul la audieri

Un bărbat din oraşul Sântana a fost arestat preventiv după ce ar fi incendiat un autoturism, nemulţumit că modul în care era parcat l-ar fi încurcat să treacă cu bicicleta pe stradă. Incidentul a avut loc în noaptea de 8 spre 9 iunie, însă abia acum făptaşul a fost identificat şi ridicat de poliţişti.

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 15:59

biciclist în trafic
Biciclistul a dat foc maşinii parcate "greşit" - Shutterstock

Un bărbat din Arad a fost arestat după ce a incendiat un autoturism, nemulţumit de modul în care acesta era parcat. "În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii oraşului Sântana, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Sântana. Din cercetări, s-a stabilit că cel în cauză ar fi aruncat o substanţă inflamabilă pe un autoturism parcat în Sântana, şi ulterior i-ar fi dat foc. După săvârşirea faptei, bărbatul a plecat, fiind identificat şi depistat ulterior", a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Biciclistul a dat foc maşinii parcate "greşit"

Surse din cadrul anchetei au declarat, pentru Agerpres, că suspectul a afirmat în timpul audierii că s-a enervat pe modul în care parcat autoturismul, care l-ar fi încurcat să treacă cu bicicleta pe stradă. Suspectul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Chişineu-Criş, care au dispus arestarea preventivă pentru distrugere prin incendiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr biciclist din Arad şi-a vărsat furia pe o maşină parcată "greşit" şi i-a dat foc. Cum a explicat gestul la audieri