Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 17 ani, găsit spânzurat în vârful muntelui, la Grințieșul Mic din Neamț. Lângă adolescent era o sticlă de vin

Un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat la o stână din vârful muntelui, la Grințieșul Mic din Neamț. Băiatul era cioban, iar polițiștii nu au găsit la locul tragediei un bilet de adio. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.07.2021, 10:20

Vezi și

"După toate informațiile, în vârful masivului (zona Stână La Mucileanu) se află o persoană decedată. La acțiune participă echipaje de la Ambulanță, ISU și IJP Neamț", a transmis Salvamont România.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lângă trupul neînsuflețit al băiatului era o sticlă de vin

Pe acelaşi subiect

Din păcate, pentru adolescent nu s-a mai putut face nimic. Lângă trupul neînsuflețit al băiatului, oamenii legii au găsit și o sticlă de vin.

Salvamontiștii nemțeni au ajutat echipa de criminaliști și poliția să ajungă la stână și au transportat cadavrul la baza muntelui, pentru a fi dus la Serviciul de Medicină Legală.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală și fac investigații pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

- Articol realizat cu ajutorul informmațiilor obținute de reporterul Observator Andreea Petrescu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 17 ani, găsit spânzurat în vârful muntelui, la Grințieșul Mic din Neamț. Lângă adolescent era o sticlă de vin