Antena Meniu Search
x

Video Sebi, copilul de 7 ani dispărut din ianuarie la Arad, a fost găsit mort, într-o tufă, în zona localității Vânători

Corbei Sebastian Ionel, în vârstă de 7 ani, nu putea fi găsit nicăieri din luna ianuarie. Sute de persoane l-au căutat, fără niciun rezultat. Poliţiştii, pompieri, poliţişti de frontieră, câini de urmă, elicopter cu termoviziune, maşini dotate cu radare de termoviziune, nimic nu a dat vreun rezultat. Din păcate, trupul fără viaţă al micuţului ar fi fost descoperit azi de un cioban.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.04.2021, 16:52

Sebi, copilul dispărut la Arad, a fost găsit mort

Poliţiştii informează că astăzi, 3 aprilie 2021, în jurul orei 13, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul  unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea si încălțămintea identică cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021.

Trupul micuţului a fost dus la INML, pentru autopsie, pentru a se determina exact cand a murit, din ce cauze şi daca are sau nu urme de violenta pe corp. De asemenea, se vor face si teste ADN, pentru a confirma cu exactitate identitatea copilului.

Pe acelaşi subiect

Primarul din Mişca: "L-a luat un bătrân la muncă"

"Un om mai în vârstă a luat 6 copii la un saivan, la lucru. Mai încărcau un balot, munceau, dar îi răsplătea cu bani. Unul dintre copii s-ar fi dus să manance fructe de padure si a disparut. Batranul s-a intors cu restul de copii acasa. Un om batran, n-o fi observat. Peste 50 de persoane participa la cautari. Vine şi elicopter cu termoviziune de la Frontieră, dar este ceaţă mare. Nu se stie vestimentatia copilului. Poate să apară hipotermia, ca e foarte frig", a spus primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vănători, Tiberiu Haasz, în exclusivitate pentru observatornews.ro, la momentul dispariţiei copilului.

Citeşte şi: Primele imagini de la locul unde a fost găsit Sebi, copilul de şapte ani dispărut în urmă cu aproape trei luni

Zeci de pompieri, jandarmi, poliţişti şi poliţişti de frontieră, echipaje ale Rescue 4x4, pădurari, localnici şi câini de urmă îl caută pe copilul dispărut. Toţi au răscolit fiecare colţ, au periat pădurea şi câmpul în lung şi în lat, fără rezultat. În total, peste 250 de oameni au participat la căutări. Niciun indiciu despre unde s-ar putea afla copilul. Căutările s-au desfăşurat pe o rază de 30 de kilometri, spun autorităţile.

Autorităţile au trimis chiar şi un elicopter cu termoviziune, dar şi o autoutilitară cu aceleaşi capabilităţi, pentru a putea acoperi atât de la înălţime, cât şi de la nivelul solului. Cu toate acestea, fără succes. Copilul este de negăsit. Autorităţile au suspendat căutările pe timpul nopţii, la fel şi salvatorii de la Rescue 4x4.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Sebi, copilul de 7 ani dispărut din ianuarie la Arad, a fost găsit mort, într-o tufă, în zona localității Vânători