Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 22 ani a fost prins în FLAGRANT în timp ce încerca să vândă un PISTOL găsit în podul casei - FOTO/VIDEO

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Craiova, a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă un pistol de 9mm pe care îl găsise în... podul casei.

Tânărul a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă pistolul cu 1.700 de lei

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Craiova, a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă un pistol de 9mm pe care îl găsise în... podul casei.

Potrivit IGPR, la data de 25 septembrie, 'polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase din Dolj și Olt au surprins în flagrant delict un bărbat, de 22 de ani, din Craiova, în timp ce încerca să comercializeze ilegal un pistol cu glonţ, calibrul 9 mm. şi 21 de cartuşe cu glonţ, calibrul 7'.

Tânărul a fost prins în timp ce încerca să vândă pistolul și muniția contra sumei de 1.700 de lei.

Polițiștii au descoperit că arma şi muniţia au fost găsite de tânăr în podul unei case vechi din comuna Vlădila, județul Olt, care aparţine familiei concubinei sale.

'În cauză se continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, arma și muniția fiind ridicate în vederea cercetărilor', se arată într-un comunicat al IGPR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 22 ani a fost prins în FLAGRANT în timp ce încerca să vândă un PISTOL găsit în podul casei - FOTO/VIDEO