Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 25 de ani a fost spulberat pe o şosea din Târgu Lăpuș şi lăsat în mijlocul drumului. Şoferul fugar, căutat de poliţişti

Un tânăr de 25 de ani a fost găsit, duminică dimineața, mort pe marginea unui drum din Târgu Lăpuș. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și a cauzei decesului.

de Redactia Observator

la 09.07.2023, 15:12

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

''În această dimineață (duminică dimineață - n.r.), la ora 04.35, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că, la ieșirea din localitatea Târgu Lăpuș, înspre localitatea Răzoare, pe partea carosabilă se află o persoană decedată'', anunță IPJ Maramureș.

Polițiștii sosiți la fața locului au găsit cadavrul unui tânăr de 25 de ani din Fântânele.

"Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și a cauzei decesului'', se arată în finalul comunicatului.

Potrivit presei locale, șoferul vinovat i-a lăsat cadavrul în mijlocul drumului și a fugit. Polițiștii au instituit filtre pe drumurile din județ și îl caută pe fugar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 25 de ani a fost spulberat pe o şosea din Târgu Lăpuș şi lăsat în mijlocul drumului. Şoferul fugar, căutat de poliţişti