Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 25 de ani, prins drogat la volan în Poiana Brașov. Polițiștii i-au stricat distracția, după ce i-au făcut dosar penal

Un șofer de 25 de ani a fost oprit în trafic de către polițiștii rutieri, pe raza stațiunii Poiana Brașov. Pentru că avea un comportament suspect, acesta a fost testat pentru detectarea în organism a substanțelor interzise.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 24.01.2023, 13:08

Un tânăr de 25 de ani, prins drogat la volan în Poiana Brașov
Un tânăr de 25 de ani, prins drogat la volan în Poiana Brașov - IPJ Brașov

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din județul Călărași a fost prins drogat la volan de polițiștii rutieri, pe raza stațiunii Poiana Brașov. Oamenii legii au observat că bărbatul are un comportament suspect, așa că s-au gândit să-l testeze pentru detectarea prezenței în organism a substanțelor psihoactive. În urma testului efectuat, șoferul a ieșit pozitiv la substanța "cocaină".

"La data de 23.01.2023, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control, pe raza stațiunii Poiana Brașov, un autoturism care era condus de un bărbat de 25 ani, din județul Călărași. Întrucât persoana prezenta indicii în comportament că s-ar afla sub efectul substanțelor interzise, polițiștii au procedat la efectuarea unui test pentru detectarea prezenței în organism a substanțelor psihoactive, test care a ieșit pozitiv la substanța ”COCAINĂ”.

Față de cele stabilite, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice, pentru a se stabili cu exactitate substanța identificată de aparat. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", au transmis reprezentanții IPJ Brașov. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 25 de ani, prins drogat la volan în Poiana Brașov. Polițiștii i-au stricat distracția, după ce i-au făcut dosar penal