Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un tânăr de 28 de ani, atacat de o ursoaică în timp ce îşi căuta un animal rătăcit prin pădure, în Maramureș

Un tânăr din localitatea Ieud a fost atacat de o ursoaică, în zona "Piciorul Piercii" (900 metri altitudine), în timp ce îşi căuta un animal rătăcit din gospodăria sa, a informat, marţi seara, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont - Maramureş, Dan Benga, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 03.09.2024 , 22:12

Un tânăr de 28 de ani, atacat de o ursoaică în timp ce îşi căuta un animal rătăcit prin pădure, în Maramureș
Un tânăr de 28 de ani, atacat de o ursoaică în timp ce îşi căuta un animal rătăcit prin pădure, în Maramureș - Salvamont Maramureș

"Apelul venit prin 112 de la un aparţinător a solicitat ajutor de urgenţă pentru un tânăr din Ieud, aflat în pădure care căutându-şi un animal rătăcit ar fi fost surprins de o ursoaică cu pui şi care ulterior l-a atacat, rănindu-l. (...) Tânărul de 28 ani a fost găsit cu răni, care însă nu îi pun în pericol viaţa. I-a fost acordat primul ajutor de către echipele de salvatori şi va fi coborât până în locul în care autospeciala SMURD a avut acces, de unde va fi preluat şi transportat la unitatea medicală pentru investigaţii şi tratament", a spus Dan Benga.

Atacat de urs, când își căuta animalul prin pădure

Conform sursei citate, la căutarea şi recuperarea tânărului atacat de ursoaică au participat o echipă a Salvamont Maramureş, echipajul SMURD din oraşul Bogdan Vodă, cu un echipaj al Poliţiei Naţionale, precum şi localnici alertaţi de familia tânărului. 

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 28 de ani, atacat de o ursoaică în timp ce îşi căuta un animal rătăcit prin pădure, în Maramureș