Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Iaşi a vrut să dea foc apartamentului iubitei sale adolescente, după ce i-a citit mesajele pe Facebook

De la dragoste la ură este doar un pas. O adolescentă din Iaşi a fost nevoită să ceară ordin de protecţie împotriva fostului iubit, după ce acesta a fost la un pas să dea foc apartamentului în care fata locuia.

de Redactia Observator

la 18.05.2022, 11:17

Un tânăr din Iaşi a vrut să dea foc apartamentului iubitei sale adolescente, după ce i-a citit mesajele pe Facebook - Shutterstock

Bărbatul a devenit extrem de violent, după ce fata a refuzat să îi dea datele de acces pe Facebook. Individul a lovit-o cu pumnii şi picioarele, a tras-o de păr afară din maşină, continuând să o lovească, şi a muşcat-o de gât. Incidentul a avut loc pe 6 mai. Ulterior, fata i-a dat parola. Tânărul i-a citit mesajele şi a a avut încă un episod de violenţă.

Bătută de iubit, după ce i-a citit mesajele

Ulterior, băiatul s-a dus acasă la iubită să îşi ceară scuze, însă cum fata nu a vrut să se împace cu el, a început un nou scandal şi a dat foc unor haine în faţa uşii apartamentului, încercând să o incendieze, scrie Ziarul de Iaşi.

Pentru că tânărul nu se liniştea, mama tinerei a chemat poliţia. Fata a solicitat ordin de protecţie, iar instanţa i-a acordat-o. Astfel, timp de şase luni, fostul iubit nu are dreptul să se apropie de adolescentă, de liceul unde învaţă sau să ia legătura cu ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Iaşi a vrut să dea foc apartamentului iubitei sale adolescente, după ce i-a citit mesajele pe Facebook