Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Iaşi, bătut crunt cu ciocanul şi băgat în comă de trei agresori, şi-a dat ultima suflare la spital

Un bărbat de 25 de ani din Iaşi a murit după ce a fost bătut cu cruzime. Tânărul era în comă de mai multe zile, după ce fusese lovit inclusiv cu un ciocan. Poliţiştii i-au reţinut pe cei trei agresori.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 06.07.2023, 09:47

"L-au prins pe bărbat pe o stradă din localitate şi, fără să stea pe gânduri, l-au atacat. L-au lovit cu un ciocan, cu alte scule pe care le-au găsit în maşină, dar şi cu pumnii şi picioarele. Bărbatul a ajuns într-o stare extrem de gravă la spital, în comă, cu şanse mici de supravieţuire. Două zile s-a luptat în spital pentru viaţa sa, însă din păcate, în cele din urmă medicii au constatat decesul acestuia", spune Clara Mihociu, reporter Observator.

Omorât în bătaie de trei agresori

"Ieri, cei trei atacatori cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iniţial pentru tentativă de omor. Dat fiind faptul că între timp bărbatul şi-a pierdut viaţa, cel mai probabil se va schimba încadrarea în omor. Astăzi urmau să ajungă în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile", transmite Clara Mihociu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Iaşi, bătut crunt cu ciocanul şi băgat în comă de trei agresori, şi-a dat ultima suflare la spital