Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Mureș, dat dispărut acum 9 ani, a fost găsit în Câmpulung. Mama lui l-a așteptat acasă, după aproape un deceniu

Un bărbat de 25 de ani, din Târnăveni, județul Mureș, pe numele căruia a fost emisă o semnalare de dispariție încă din anul 2015, a fost găsit de jandarmi în municipiul Câmpulung. Pentru că nu avea bani să ajungă acasă, trei jandarmi au decis să îl ducă până la domiciliu.

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 08:14

Vezi și

Bărbatul, care se afla pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a atras atenția jandarmilor care se aflau în serviciul de patrulare, având în vedere temperaturile scăzute și faptul că acesta părea o persoană fără adăpost, transmite Jandarmeria Argeș.

În momentul legitimării și verficării în bazele de date, jandarmii au constatat că bărbatul are emisă pe numele său o semnalare de dispariție încă din anul 2015.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

După întocmirea documentelor, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate și apoi la un centru pentru persoane fără adăpost, unde a înnoptat.

Tânărul dispărut de 9 ani, așteptat acsaă de mamă

Dat fiind faptul că bărbatul este originar din Târnăveni, județul Mureș, și că nu avea posibilități materiale de a ajunge acolo, în cursul dimineții, trei jandarmi argeșeni, aflați în timpul liber, au hotărât să-l ducă pe bărbat până la domiciliu.

Acesta avea 16 ani când a dispărut de acasă și, după 9 ani, a fost întâmpinat de mama sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Mureș, dat dispărut acum 9 ani, a fost găsit în Câmpulung. Mama lui l-a așteptat acasă, după aproape un deceniu