Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Vrancea, bănuit că ar fi violat o copilă de 11 ani, arestat preventiv. Mama spune că fetiţa a fost dusă la o stână

Poliţiştii din Vrancea au arestat preventiv un tânăr de 19 ani din localitatea Tănăsoaia, bănuit că în cursul serii de vineri spre sâmbătă ar fi violat o fetiţă de 11 ani.

de Redactia Observator

la 18.09.2022, 17:12

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Conform Poliţiei Vrancea, tânărul a fost reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce în cursul zilei oamenii legii au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie, din comuna Tănăsoaia, cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie, în jurul orei 21:00, fiica sa minoră, de 11 ani a fost condusă de un tânăr cunoscut, din aceeaşi localitate, la o stână situată în aceeaşi comună, însă într-un sat apropiat, unde ar fi fost violată de acesta.

Sâmbătă, poliţiştii l-au identificat pe tânărul de 19 ani şi l-au condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea.

În cursul zilei de duminică, individul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă. În acest caz, au fost informaţi şi reprezentanţii DGASPC Vrancea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Vrancea, bănuit că ar fi violat o copilă de 11 ani, arestat preventiv. Mama spune că fetiţa a fost dusă la o stână