Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr drogat a furat o maşină în Sectorul 6 şi a fost urmărit de poliţie pe mai multe străzi. Nu are permis de conducere

Un tânăr de 25 de ani a fost urmărit de polițiști pe străzile Capitalei după ce a furat o mașină din Sectorul 6. El nu avea permis de conducere și s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive.

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 12:22

- Shutterstock

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au fost sesizați luni prin apel la 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi furat o mașină de pe o stradă din Sectorul 6.

Un echipaj din cadrul Secției 17 Poliție a identificat autoturismul semnalat și i-a făcut șoferului semnalul regulamentar de oprire. Acesta nu s-a conformat, iar polițiștii au pornit în urmărirea mașinii.

Tânărul a fost prins

Articolul continuă după reclamă

În scurt timp autoturismului în cauză a fost blocat în trafic, iar șoferul, un tânăr de 25 de ani, a fost imobilizat și încătușat. În urma testării cu aparatul Drug Test a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul în cauză ar fi fost sub influența substanțelor psihoactive.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. Acesta a fost dus la Institutul de Medicină Legală în vederea recoltării probelor de sânge, iar ulterior a fost dus la poliție.

Tânărul a fost reținut, urmând ca marți să fie prezentat în fața magistraților cu propunere legală. Cercetările au fost preluate de către Serviciul Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Un tânăr drogat a furat o maşină în Sectorul 6 şi a fost urmărit de poliţie pe mai multe străzi. Nu are permis de conducere