Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dosar penal pentru tânărul drogat care a condus pe contrasens la Constanţa. Bărbatul a fugit de medicii veniţi să-l ajute (VIDEO)

Un bărbat drogat s-a urcat la volanul unei maşini şi a mers minute bune pe contrasens. Asta după ce a fugit de echipajul medical care venise să-l ajute.

de Redactia Observator

la 24.10.2017 , 17:31

Scene incredibile au fost surprinse la Constanţa! Un bărbat drogat s-a urcat la volanul unei maşini, chiar dacă avea permisul suspendat, şi a mers minute bune pe contrasens. Asta după ce a fugit de echipajul medical care venise să-l ajute, în urma unui apel de urgenţă potrivit căruia tânărul era căzut pe stradă.

Şoferul în vârstă de 23 de ani era cât pe ce să facă accident, mai ales că n-a putut să-şi stăpânească autoturismul, care a ieşit de pe carosabil. La faţa locului a ajuns din nou ambulanţa şi l-a găsit pe acelaşi bărbat, la fel de recalcitrant.

Medicii i-au acordat primul ajutor, apoi l-au transportat la Spitalul de Urgenţă din Constanţa pentru prelevarea de probe biologice. În maşina tânărului a fost găsită o pungă cu substanţe halucinogene. Poliţiştii i-au deschis dosar penal.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Dosar penal pentru tânărul drogat care a condus pe contrasens la Constanţa. Bărbatul a fugit de medicii veniţi să-l ajute (VIDEO)