Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr medic a dispărut sub privirile îngrozite ale prietenilor, în Lacul Gozna din Caraș Severin. L-au privit neputincioși cum, epuizat, "s-a dus la fundul lacului"

Misiune contracronometru pentru pompierii din Municipiul Reşiţa. Un bărbat de 31 de ani este căutat în apele Lacului Gozna, după ce prietenii cu care se afla în zona de agrement au sunat disperaţi la 112, anunţând că acest a intrat în lac şi nu a mai fost văzut. Căutările continuă şi la acestă oră, din păcate fără niciun rezultat.

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 08:40

Vezi și

Bărbatul, medic de profesie, locuia în Deva, însă înainte de producerea incidentului venise la o nuntă în Timişoara. Cum temperaturile depăşeau 30 de grade, acesta a decis să meargă împreună cu doi amici să se răcorească în apele Lacului Gozna.

La scurt timp după ce au intrat la scăldat, prietenii tânărului au observat cum acesta nu mai reuşeste să iasă singur la mal. Au urmat clipe de coşmar, timp în care cei doi bărbaţi au privit neputincioşi cum amicul lor dispare în apele lacului de peste 15 metri adâncime.

Florin Filca, medic SJA Caraș-Severin: Iniţial, era vorba de o persoană care a intrat în apă şi nu a mai revenit la mal. Ajunşi acolo am înțeles că de fapt pesoana de 30 de ani care înota împreună cu doi colegi a dispărut subit în apele lacului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Disperaţi, cei doi bărbaţi au sunat imediat la 112 pentru a chema ajutoare. La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de pompieri împreună cu o autospecială şi o barcă de salvare. 

Păun Anghel, Detașamentul de Pompieri Reșița: Ajunşi la faţa locului, în urma discuţiei cu prietenii victimei, am constatat că acesta, în urma epuizării, s-a dus la fundul lacului, la aproximativ 15 metri de malul pontonului. Am început căutările cu barca pentru o eventuală scoatere a victimei.

În sprijinul pompierilor au fost solicitate echipaje specializate din mai multe judeţe. În zadar însă. Nici până la această oră bărbatul nu a fost găsit. La mai puţin de 10 metri de locul incidentului, mulţi turişti se scaldă nestingheriţi în lac, ignorând avertizările autorităţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un tânăr medic a dispărut sub privirile îngrozite ale prietenilor, în Lacul Gozna din Caraș Severin. L-au privit neputincioși cum, epuizat, "s-a dus la fundul lacului"