Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr motociclist a murit pe loc, pe o şosea din Botoşani. A fost aruncat la zeci de metri distanţă, după un impact dezastruos

Tragedie pe o şosea din judeţul Botoşani. Un motociclist în vârstă de 35 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a ciocnit violent de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 21 de ani, care era însoţită de mama sa. Cele două femei au fost transportate la spital. 

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 09:47

Motociclistul circula pe sensul de mers spre Suceava, iar la un moment dat, a pierdut controlul vehiculului şi s-a izbit violent de autoturism. În urma impactului, acesta a zburat prin aer, iar motocicleta a fost proiectată la zeci de metri distanţă. Martorii spun că tânărul circula cu viteză.  

La faţa locului au ajuns de urgenţă pompierii, dar şi echipajele medicale, care l-au găsit pe tânăr inconştient pe marginea drumului. 

Ramona Guraliuc, medic şef UPU-SMURD: S-au iniţiat manevre de resuscitare, acestea fiind fără succes. După 40 de minute de resuscitare am declarat decesul. 

Vezi și

Şoferiţa şi mama ei au scăpat cu viaţă

Din fericire, atât şoferiţa cât şi mama acesteia au scăpat cu viaţă, însă au fost transportate la spital în urma unor atacuri de panică. Localnicii care o cunosc pe tânără susţin că aceasta e nevinovată. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a petrecut tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Un tânăr motociclist a murit pe loc, pe o şosea din Botoşani. A fost aruncat la zeci de metri distanţă, după un impact dezastruos