Antena Meniu Search
x

Un tată din Dolj, acuzat că şi-a violat fiica vitregă, în vârstă de numai 13 ani. Minora ar fi fost abuzată în repetate rânduri

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj, după ce ar fi violat-o pe fiica sa vitregă, în vârstă de 13 ani.

de Redactia Observator

la 07.07.2023, 13:34

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat vineri, că un bărbat de 34 de ani din Craiova este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de viol, coruperea sexuală a minorilor şi violenţă în familie. 

"În fapt, acesta este bănuit că în perioada 23-27 iunie, ar fi agresat-o fizic pe fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, iar prin constrângere ar fi determinat-o pe aceasta să întreţină relaţii sexuale cu el'', a transmis IPJ Dolj.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Bărbatul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un tată din Dolj, acuzat că şi-a violat fiica vitregă, în vârstă de numai 13 ani. Minora ar fi fost abuzată în repetate rânduri